Tidligere klienter siger

“Udover at være en fuldstændig fantastisk kropsterapeut, er Sidsel et af de mest rolige, behagelige og nærværende mennesker, jeg nogensinde har mødt. Jeg er så evigt taknemlige for Sidsels arbejde med min krop og mit sind. Hun har allerede hjulpet mig så meget med at komme tættere på min indre kerne, og jeg har faktisk aldrig haft det bedre. Jeg er overbevist om, at hvis alle havde mulighed for at blive behandlet af Sidsel, ville verden være et bedre sted. Det er svært at sætte ord på, hvor unikt et forløb hos Sidsel er, men jeg kan dog sige: tak for dig Sidsel.”

– Sofie

“Jeg fik anbefalet Sidsel af en god veninde og hvor er jeg glad for det! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Takke være Sidsel og hendes vidunderlige kropsterapi, har jeg fundet ting i mig selv som jeg ikke vidste fandtes, og hun er uden tvivl grunden til at jeg for første gang i mit liv begynder at mærke hvem jeg er og finde en indre ro og nu er igang med en intet mindre end en livsændrende proces. Hun er så utrolig nærværende, tillidsfuld og professionel. Ingen andre har før fået min fulde tillid som hende. Vil så gerne give min anbefaling videre som min veninde gjorde til mig i håbet og troen på at Sidsel kan hjælp dig og rigtig mange andre mennesker i livet. Min varmeste anbefaling til en kvinde som hjælper mig med at finde mig selv og ændre mit liv i den rigtige retning. Tak for dig Sidsel – du er helt unik ”

– Britt Dalgaard

“Jeg begyndte til kropsterapi for knap en måned siden og kan allerede konstatere, at jeg er kommet meget tættere på mig selv og samtidig blevet mere bevidst om de signaler min krop og sind giver mig. Sidsel er utrolig dygtig og virker som et enormt rart menneske. Hun formår virkelig at skabe en tryg atmosfære, hvor man kan være sig selv 100 %. Hun fortæller altid om de områder hun arbejder med i ens krop, så man føler sig tryg hele vejen. Kombinationen af samtale og kropsterapi er enormt velfungerende og man føler sig fri af stres, anspændthed og tankemylder efter en session hos Sidsel. Kæmpe anbefaling herfra!”

– Mathias

“Jeg valgte at få Totum kropsterapi hos Sidsel, idet at jeg for to år siden var igennem en hård skilsmisse. Det har været en stressende og sorgfuld periode, hvor jeg rent mentalt efterhånden har accepteret og forstået de nye vilkår i mit liv. Men jeg har følelsen af at være ”tung om hjertet” og dermed holder mig fast i fortiden.

Jeg blev modtaget af Sidsel, som udstrålede empati og et helt utroligt nærvær. Hun mødte mig lige der hvor jeg var og følte mig med det samme tryg.

Under behandlingen oplevede jeg at Sidsel tunede skarpt ind på mig og meget indfølende behandlede mig lige der hvor min krop kalder på at få opmærksomhed. Hendes behandling kendetegner sig ved at hun med sin meget præcise teknik fik min krop til at give slip lidt efter lidt. Behandlingen føles skånsom, men samtidig meget effektiv. Jeg mærkede undervejs at hun respekterer min proces og min krops tempo i at have brug ikke at blive presset, hvilket gav mig oplevelsen af at vi samarbejdede på min præmis. 

Jeg kom tung om hjertet og gik fra briksen med en kæmpe lethed. Dagen efter kan jeg mærke at min grundfølelse har et større udtryk af glæde og en følelse af at der er mere plads til mig i min krop.

Mine varmeste anbefaling”

– Sara Heissel

Jeg har haft 4 behandlinger hos Sidsel, og det har hver gang været en helt fantastisk oplevelse.
Med sit nærvær og store hjerte skaber Sidsel en tryg atmosfære, så jeg tør åbne mig op for hende.
Det virker som om at hun intuitivt ved hvor på min krop hun skal trykke for at fremkalde en følelsesmæssig reaktion. Jeg er virkelig overvældet på en fantastisk måde, og jeg giver hende mine dybeste anbefalinger.

– Søren Gotved

Fik fornyligt en fantastisk behandling af Sidsel Christiansson.
Sidsel udstrålende ro og profesionalisme. Behandlingen foregik i rolige og behagelige omgivelser. Sidsel var meget opmærksom og jeg mærkede tydeligt, hvor dygtig Sidsel er til sit arbejde. Jeg var helt svævende efter behandlingen. Jeg vil derfor anbefale Sidsel til andre.”

– Christian Poulsen