Totum Kropsterapi i København

Kropsterapi hos mig er en terapiform, som tager sit udgangspunkt i vores fysiske og mentale forsvar så vel som i vores ressourcer og nærværende bevidsthed.

Rent teknisk er kropsterapi et sammenspil mellem pulserende massageteknikker, guidet åndedræt, akupressur, zonetryk og energetiske strøg og tryk. Jeg bruger ord og samtale for at lade sindets og kroppens sprog udtrykke sig, og jeg tillader stilhed, for at lade ordene og sansningen lande i bevidstheden.

Behandlingen forløser, balancerer og beroliger dit system.  Når nervesystemet er roligt og stabilt kan der skabes rum for genkendelsen af den medfødte klarhed, fred og kærlighed. Fra dette iboende sted kan vi i tryghed samarbejde med organismens ubalancer, blokeringer og lagrede traumer.

Kropsterapi hos mig henvender sig til dig, som mærker lysten til at komme nærmere din livskerne, for herfra at kunne leve et liv i overensstemmelse med dine indre værdier.

Kropsterapi hos mig henvender sig til dig, som mærker uafklarethed, stress, uro, tankemylder, tyngde, sorg, anspændthed og usikkerhed.

Kropsterapi hos mig henvender sig til dig, som søger støtte til din rejse mod større bevidsthed, nysgerrighed på at finde din meningsfulde plads i mysteriet Livet samt modet til at handle fra hjertet.

Kropsterapi skaber rum for, at vi kan møde os selv, forstå os selv og frisætte os selv.

Hvorfor arbejde med sindet gennem kroppen?

Vores forståelse af livet opleves ofte gennem tanker, følelser og handlinger, baseret på vores livserfaringer.

Kroppen lagrer og afspejler det levede liv, hvilket udtrykker sig i hele kroppens udtryk. Jeg fokuserer primært på kroppens energetiske udtryk, holdning, fleksibilitet og spændinger i muskler, organer og bindevæv. Alle kroppe har sin egen særlige livsfortælling.

Igennem kropsterapi får kroppen lov til at udtrykke, hvad den savner at opdage, gerne vil af med eller har brug for at gøre opmærksom på.

Din krop taler og vi vil i et samarbejde være med det, som opstår, og møde det med det kærlige nærvær, som det i sin natur gerne vil holdes i.

At håndtere kombinationen af verbalt og kropsligt udtryk gennem kropsterapi er et yderst grundigt, effektivt og ærligt værktøj til at opnå høj(ere) livskvalitet og indre fred.