Om Sidsel Christiansson

Jeg er dedikeret til livets muligheder, det ærlige hjerte og det rene ord. Mit livsformål er at støtte mennesker i bevidstgørelsen af den iboende kærlighed, så livet leves indefra og ud i fuld kontakt til det erkendte.

Derfor hjælper jeg mennesker til forløsningen af den stagnerede smerte, så livet kan opleves frit og klart igen.

Som menneske og terapeut er jeg kærlig og venlig. Jeg er imødekommende og mild af natur. Jeg er sansende og jeg lader mig føre af min intuition. Jeg ser helheden og detaljen og ser hvor støtte er tiltrængt. Jeg er umiddelbar og ærlig. Frem for alt er jeg taknemmelig og fuld af erkendt kærlighed.
Mit hjerte skelner ikke, det genkender.

Min store nysgerrighed har ført til en række uddannelser, den største uddannelse har dog været studiet gennem det levede livet , og siden hen en dedikeret udforskning af menneskets inderste væsen igennem træningsforløb indenfor meditation og essensarbejde, mesterlærer-supervisionsforløb af nærværsfeltet mellem mennesker, Reikihealingsmetoden, kurser og fordybelse i traumeterapi, kropsterapiuddannelse hos Totum samt et dedikeret fuldtidsstudie på egen hånd igennem litteratur og afprøvelse af teori og praksis.

Derudover har jeg en baggrund som skolelærer og underviser på uddannelsesinstitution.
Nysgerrighed, studier og livserfaring udi erkendelsen af livets mangfoldighed har bragt mig til hvor jeg står nu. Et sted hvor jeg fra en uudtømmelig kærlighedskilde kan støtte mennesker i den smukke, udfordrende og omfangsrige proces det er at være menneske.

Jeg erkender kontinuerligt at livet er et mysterium, men at vi igennem nysgerrighed og ydmyghed kan erkende hvor stort dette mysterium er.

Det er muligt gennem vejledning, healing, kropsterapi, og meditation at få skabt klarhed om sindets bevægelser. Den klarhed sætter os fri i livet. Det er, hvad jeg støtter i mit arbejde.
Der ligger i mennesket et potentiale til at opdage sig selv med kærlig venlighed. Det er, hvad jeg støtter i mit arbejde.
Der ligger i mennesket evnen til at stole på sit enorme potentiale, det ligger der og gerne vil favnes. Det er, hvad jeg støtter i mit arbejde.

Min Baggrund

  • Uddannet skolelærer 2013
  • Uddannet idrætsformidler 2019
  • Reiki l 2021
  • Totum – Skolen for kropsterapi 2022
  • Mesterlærer-supervisionsforløb – Det levende nærværsfelt mellem mennesker 2022-2023
  • Nærvær og Essens 1, modul 1, 2 &3 – træningsforløb i essenskvaliteter, herunder Rød, Hvid og Gul essens.
  • Nærvær og Essens 2, modul 1, 2 & 3 – træningsforløb i essenskvaliteter, herunder Grøn, Sort og Pink essens.
  • Reiki ll 2023